Onze Carteniers aan het woord

Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.

Ontmoeten en verbinden, dat is onze missie. Tijdens de lunch, met een kop zelfgemaakte soep, tijdens een zomerse borrel of een winterse barbecue. Wij brengen ondernemers met elkaar in contact en bieden hiervoor de mogelijkheid door regelmatig evenementen te organiseren. Mede daarom kiezen onze Carteniers voor Office a la Carte.


Graag stellen wij onze Carteniers aan je voor.

 
Onze Community

Zendkracht verbindt talent: recruitment is onze passie en wij adviseren en ondersteunen werknemers en werkgevers bij het vinden van de juiste match. Dus ben je als professional op zoek naar een nieuwe baan of kan jouw organisatie hulp gebruiken bij het vinden van de juiste kandidaat? Dan ben je hier op de juiste plek.

info@zendkracht.nl
Website
Onze Community

Driven by Values ontwikkelt en begeleidt projecten op het gebied van de biobased en circulaire economie, de energietransitie, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

info@d-bv.nl
Website
 
 
Onze Community

SMKK is als provinciale maatschappelijke organisatie in de Provincie Limburg actief voor (MV) migranten- en vluchtelingenvrouwen. Ook de doelgroep MV meisjes heeft onze bijzondere aandacht. We beschikken over een uitgebreid netwerk van vrouwen van diverse nationaliteiten die actief zijn binnen zelforganisaties en organisaties op het terrein van zorg, onderwijs en welzijn.

info@smkk.nl
Website
Onze Community

Wij zijn een enthousiast team dat op een klantvriendelijke en professionele manier logopedische zorg op maat biedt. Dit bereiken wij door kennis, wetenschappelijke inzichten en een goede samenwerking met andere disciplines te hebben. Wij vinden het daarbij vanzelfsprekend dat de cliënt en zijn/haar omgeving centraal staan. Al onze logopedisten hebben hun eigen kwaliteiten en door elkaar ruimte te geven versterken wij ons als team. Hierbij zijn openheid, transparantie en bevlogenheid belangrijke kernwaarden. Onze praktijk hecht veel waarde aan kwaliteit en deskundige logopedische zorg afgestemd op de cliënt. Wij kijken vanuit een breed perspectief naar de totale persoon en zijn/haar omgeving. Hierbij is een gelijkwaardige inbreng vanuit beide kanten, zowel onze professionele vaardigheden als de inzet en het inzicht van de cliënt met zijn/haar omgeving onmisbaar.

info@logopedieveragraat.nl
Website
 
 
Onze Community

Ik werk voornamelijk met onderneemsters, business vrouwen en carrièrevrouwen uit het bedrijfsleven. IK weet op een liefdevolle doch directe wijze, door alle bullshit heen te snijden en de balans terug te brengen in de levens van mijn cliënten. Mijn clienten noemen het vaak het “MRSMUCHA-EFFECT” . Door mijn jarenlange ervaring als coach ben ik in staat om te observeren en te luisteren naar mensen zoals maar weinigen dat kunnen. Dit zorgt voor haarscherpe analyses, brutaal eerlijke vragen en een uitzonderlijke open/eerlijkheid, met als gevolg; keiharde resultaten. Al mijn cliënten hebben 1 ding gemeen; ze hebben een diepe passie voor hun werk en zijn bereid om alles op alles te zetten om hun gewenste toekomst in de wereld te zetten. Dit is dan ook een van de vereiste om met mij te werken.

veronique@mrsmucha.nl
LinkedIn
Onze Community

ZorgSense laat mensen in organisaties ontdekken hoe zij kunnen leren en ontwikkelen en daardoor wendbaarder kunnen worden. Vanuit uw eigen situatie, de eigen vraagstukken gaan we samen met u fundamenteel anders veranderen. Een van de kernpunten – naast leiderschap – is lef om de organisatie opnieuw in te richten en daarmee iedereen in de kracht te zetten. Met aandacht voor uw persoonlijke en professionele groei. ZorgSense komt met actuele kennis uit praktijk én vakgebied samen met u tot de beste oplossingen voor uw organisatie.

info@zorgsense.nl
Website
 
 
Onze Community

Een voornemen om iets te veranderen is makkelijk gemaakt. We zijn allemaal constant bezig met nadenken over wat we kunnen verbeteren in ons leven. Onze persoonlijke ontwikkeling, maar ook onze relaties, loopbaan en gezondheid: dingen die in ons leven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We willen op alle vlakken het beste voor onszelf. Mijn naam is Nathalie Meertens. Mijn talent is jou te helpen de krachtige persoon te zijn die jij van nature bent.

nathalie@n3m-coaching.nl
Website
Onze Community

Uw salarisadministratie is maatwerk. Het is meer dan met een druk op de knop, een salarisstrook oproepen. U krijgt te maken met uitgebreide wet- en regelgeving, ontwikkelingen in de cao, eisen van de belastingdienst, verzoeken van uw pensioenfonds, ziekengeldverzekeraar, arbodienst, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en diverse andere personeelszaken. Misschien is uitbesteden daarom voor u de beste optie. Of u nu een eenmanszaak met een personeelslid bent, of een onderneming met meer dan 100 werknemers, wij verzorgen graag uw volledige salarisadministratie. Het enige wat u hoeft te doen, is uw mutaties aan ons doorgeven. Mattheij ● vanriet | salarisadministratie houdt kantoor aan huis, hierdoor kunnen wij onze diensten aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden, en mocht u willen langskomen, dan staat de koffie voor u klaar om in een informele omgeving allerlei zaken te bespreken.

info@mattheij-vanriet.nl
Website
 
 
Onze Community

Economische Samenwerking Zuid-Limburg’ is de naam die in plaats komt van ‘Limburg Economic Development. Met deze naamswijziging wordt de nieuwe fase op het gebied van economische samenwerking in onze regio gemarkeerd. De bestuurssamenstelling is aangepast, de gemeenten hebben meer grip op de organisatie en het triple helix karakter blijft bestaan. Onder leiding van de gemeenten Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen wordt de komende weken gewerkt aan de nadere invulling van de samenwerking.

info@eszl.nl
Website
Onze Community

Met meer dan 19.000 medewerkers, 19 fabrieken en 85 vestigingen in 40 landen is Yokogawa een internationale speler van formaat in de Industriële Automatisering. De klanten van Yokogawa zijn toonaangevende ondernemingen in de procesindustrie, die met name actief zijn in de olie-en gaswinning, energieopwekking, (petro)chemische-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Yokogawa Europe Solutions B.V., eveneens in Amersfoort gevestigd, is de verkoop- en serviceorganisatie voor de Nederlands markt. Naast customer centric offices in Sappemeer en Rotterdam nu ook in Sittard.

info@nl.yokogawa.com
Website
 
 
Onze Community

School voor Psychodrama maakt onderdeel uit van Adviesgroep Oudijk Psychodrama is een agogische/ therapeutische werkvorm die haar bruikbaarheid op tal van gebieden bewezen heeft. Professionals uit een breed scala van werkvelden zoals de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, het onderwijs en het maatschappelijk werk geven aan, dat psychodrama hun dagelijks werk vergemakkelijkt en verrijkt. Psychodrama betekent ‘bezield handelen’. Professionals vragen zich vaak af wat anderen bezielt bij hun gedrag. Vaak zijn dat meerdere impulsen. Via het psychodramaproces kunnen verwarrende en soms tegenstrijdige impulsen tot integratie gebracht worden.

PSYCHODRAMA@HETNET.NL
Website
Onze Community

EDU-line (“EDU” komt van Educatie en “line” verwijst naar leven lang leren) is een leerinstituut dat zich richt op het leren en ontwikkelen van mensen in een arbeidsproces. Concreet betekent dit enerzijds het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van maatwerk leerarrangementen. Anderzijds gaat het om het implementeren en borgen van werkplekleren en kennisdeling binnen organisaties. Hiervoor gebruiken we een eigen ontwikkelt cyclisch feedback model. In de contacten met onze klanten kijken we samen met directie, management én medewerkers naar oplossingen om leren en werken met elkaar in verbinding te brengen. Onze ruime ervaring in de gezondheidszorg heeft geleid tot een brede expertise in deze sector.

info@edu-line.nl
Website
 
 
Onze Community

Wilhelmus Advocatuur is een advocatenkantoor dat zich kenmerkt door persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Sinds 1990 is mr Wilhelmus werkzaam als advocaat met hart voor haar clienten. Het personen- en familierecht, asiel en migratierecht zijn rechtsgebieden waar mr. Wilhelmus jarenlang ervaring in heeft en biedt zij u juridische dienstverlening van optimale kwaliteit. Van 2005 tot 2011 was mr. Wilhelmus lid van de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten in Maastricht.

info@wilhelmusadvocatuur.nl
Website
Onze Community

IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf) begeleidt ondernemers op cruciale momenten in de levenscyclus van de onderneming: van start tot verantwoorde bedrijfsbeëindiging. In goede en in slechte tijden. Daarbij staat de ondernemer met zijn of haar talenten en passie centraal en wordt intensief samengewerkt met gemeentelijke organisaties en financiële instellingen. Om deze taak goed te kunnen vervullen, beschikt IMK in heel Nederland over regionale teams met meer dan 100 experts, met branche- en regiospecifieke deskundigheid op het gebied van ondernemerschap en publieke en private microfinanciering. Meer dan 30.000 ondernemers in Nederland werden eerder met succes geadviseerd en/of begeleid door IMK.

info@imk.nl
Website
 
 
Onze Community

Wickey is een internationale online onderneming, die zich gespecialiseerd heeft in kwalitatief hoogwaardige houten speeltoestellen. Met webshops in heel Europa heeft Wickey zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van outdoor speeltoestellen. De houten speeltoestellen worden in het eigen bedrijf ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. De productiefaciliteit bevindt zich in Gangelt (D).

https://wickey.nl/contactformulier
Website
Onze Community

SolutionS is zowel de oudste verslavingszorginstelling, alsook de meest ervaren instelling. Met onze effectieve aanpak en de expertise van onze gespecialiseerde artsen en medewerkers, kunnen we cliënten de best mogelijke zorg bieden – om hun verslavingsproblemen te overwinnen. Daarbij is de inzet van ervaringsdeskundigen cruciaal. Het doel van elke afzonderlijke behandeling bij SolutionS is het doorbreken van verslaving of normalisering van gedrag. Daarbij mag je van ons altijd integriteit, discretie, een persoonlijke aanpak en kwaliteit verwachten. Vier begrippen die al meer dan 12 jaar kenmerkend zijn voor ons.

info@solutions-center.nl
Website
 
 
Onze Community

Het PPD streeft naar een samenleving waarin mensen uit diverse culturen, met diverse religies en talen met elkaar in harmonie samen leven. Het PPD wil nadruk leggen op gelijkwaardigheid, geen discriminatie, veiligheid, respect, welvaart en het ‘thuis’ gevoel voor iedereen. Daarnaast bieden wij met onze site maatschappelijke instellingen en lokale zelforganisaties de mogelijkheid om Limburgse burgers op de hoogte te brengen van hun activiteiten. Uitgaande van de kracht van diversiteit streeft het PPD naar een betere maatschappelijke integratie (emancipatie en participatie) door gevraagd en ongevraagd advies te geven aan het beleid. De doelstelling van het Provinciaal Platform voor Diversiteit is statutair vastgesteld en is als volgt omschreven: “Het bevorderen van de emancipatie, participatie en integratie van allochtonen in Limburg en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.”

info@ppdlimburg.nl
Website
Onze Community

Maximale hypotheek in Sittard en financieel advies op maat Eigen Huis Hypotheekadvies in Sittard vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. Op basis van jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen wordt je maximale hypotheek berekend. Vervolgens krijg je aan de hand van deze informatie een uitgebreid financieel advies op maat. Ook als het wat lastiger is om een hypotheek in Sittard te krijgen, kun je rekenen op Vereniging Eigen Huis. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Dan zoeken onze hypotheekadviseurs graag voor je uit wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

b.speetjens@eigenhuis.nl
Website
 
 
Onze Community

Logistic Force is een HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. We zijn dus altijd in de buurt! We helpen toppers aan de betere baan en organisaties met het invullen van de flexibele schil. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. We geloven in krachtige mensen. Die maken het verschil! Wat kunnen we voor jou betekenen?

sittard@logisticforce.nl
Website
Onze Community

Sportmassage Van Dooren is ontstaan vanuit de werkervaring en interesse in sport en het welzijn van mensen. Dit geldt voor zowel Petra, als Nico (de eigenaren van Sportmassage Van Dooren). Zo ontstond het idee om te starten met een eigen bedrijf. In 2020 is op die manier Sportmassage Van Dooren ontstaan en zijn begin 2021 de deuren van de praktijk geopend. Wij hopen u hier dan ook van harte te mogen verwelkomen!

info@sportmassagevandooren.com
Website
 
 
Onze Community

Wij geloven in het echte werk. Wat je bij ons leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Tijdens je opleiding, maar vooral erna. Nu en in de toekomst dus. Die liefde voor het vak delen we graag met jou. Echt. Vanuit het hart, met hoofd en handen.

https://www.gildeopleidingen.nl/contact/
Website
Onze Community

Wij binden hardwerkende accountants en financieel adviseurs aan ons zonder dat ze eraan onderdoor gaan en het vak de rug toekeren. Wij verrijken financiële dienstverlening met echte toegevoegde waarde en zetten ons in om van betekenis te zijn voor de samenleving. Toewijding aan professionals, klanten en de maatschappij is waar het om draait. Het een kan niet zonder het ander.

info@qconcepts.nl
Website
 
 
Onze Community

De kortste weg van A naar B is een rechte lijn. Maar hoewel we meestal prima weten wat we willen, slagen we er vaak niet in de doelen die we ons stellen te verwezenlijken. We lopen steeds tegen dezelfde dingen aan. Draaien in kringetjes rond. Trans vorm coaching kan je helpen om zonder omwegen je doel te bereiken. Op persoonlijk vlak en op je werk. Door te leren je valkuilen te herkennen. En de problemen die je onderweg tegenkomt aan te pakken in plaats van te omzeilen. Als coach loopt Trance vorm coaching het eerste, lastigste stuk met je mee. Trans vorm coaching zet je aan tot die acties die nodig zijn om daar te komen waar je zijn wil. Je weet wat je wil, maar er is steeds weer iets wat je tegenhoudt om hier werk van te maken. Je loopt over van de ideeën, maar in de praktijk komt er weinig tot niets van terecht. Herken je dit? Ontdek wat er tussen jou en succes staat. Wat je blinde vlekken zijn. En wat jij nodig hebt om de succesvolle man of vrouw te worden die je wil en kunt zijn.

renato@trancevorm.nl
Website