Zendkracht

Zendkracht biedt werving & selectie van hoge kwaliteit; “ik vul die lastig invulbare vacature voor u in, met de beste kandidaat uit de markt.” Van Vapro b-operator tot een Sales Director.
Arbeidsbemiddeling is mijn passie en mijn vak, maar voor mij als onafhankelijke recruiter en netwerker bovenal mensenwerk. Ik zorg dat vacatures worden ingevuld, zonder gedoe. Ik sta voor open en duidelijke communicatie, met korte lijnen en een hands-on mentaliteit. Daarnaast ben ik sterk resultaatgericht en hanteer ik geen overbodige hoge fees; ik streef naar het creëren van win-win situaties.
Arbeidsbemiddeling gaat voor mij verder dan ‘iemand’ vinden voor ‘een baan’ of ‘een vacature’. Ik zoek én vind de juiste persoon, die op z’n plek is in een functie en bedrijf, zodat beide partijen tevreden zijn en blijven. Ik signaleer kansen, ben (pro-)actief en niet bang om van de geijkte paden te wijken. De afgelopen jaren heb ik een groeiend aantal professionals succesvol geplaatst (o.a. PHP programmeurs, technisch consultants, mechanical engineers).
Naast Werving & Selectie opdrachten kan Zendkracht natuurlijk ook uitzendcontracten aanbieden. De afgelopen jaren plaatsten wij productiemedewerkers, elektromonteurs, dakdekkers, administratief medewerkers, heftruckchauffeurs etc etc etc etc. Hierin werken wij samen met een gedegen en professionele backoffice organisatie.
Wij werken conform ABU cao zodat wij zeker weten dat ook de uitzendkrachten net zo goed behandeld worden als de eigen krachten. Bent u op zoek naar een flexibele kandidaat. Wij weten deze te vinden en te plaatsen! Wij nemen hierbij het gehele juridische werkgeverschap van u over.

Website

25 Comments

 1. Stromectol

  Propecia Antes Y Despues

 2. Propecia

  accutane online canada no prescription

 3. embetry

  http://buypriligyhop.com/ – priligy dapoxetine 30mg

 4. Plaquenil

  what vitamin can enhance cialis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>